Täysnoppa peliautomaatti

Noppapokeria voi pelata monella eri säännöllä. Esimerkiksi perinteisessä noppapokerissa käytetään erikoisnoppia, kun taas toisissa noppapokereissa käytetään tavallisia noppia. Eräs noppapokerin muoto on peliautomaatti-noppapokeri, joka muistuttaa videopokeria. Tällainen peli on RAY:n Täysnoppa-peliautomaatin noppapokeri.

Videopokerilla nopilla

täysnoppa automaattiTäysnoppa on RAY:n peliautomaatti joka kuuluu firman uudempaan peliautomaattisarjaan. Täysnopassa on useampi automaattipeli, joista yksi on Noppapokeri. Kosketusnäytöllisellä peliautomaatilla on oikein miellyttävää pelata noppapokeria.

RAY:n Noppapokeri toimii pitkälti kuten tavallinen videopokeri (siis kuten Jokeripokeri ja kumppanit), eli ensin ruutuun ilmestyy "kortteja" (tässä tapauksessa noppia), joista sitten lukitaan halutut ja loput korvataan uusilla. Pelissä pyrit saamaan parhaan mahdollisen käden viidellä nopalla. Ensimmäisen heittokierroksen jälkeen voit lukita halumasi määrän noppia ja heittää toisella pelikierroksella vapaita noppia. Tämän jälkeen tarkistetaan voittokäsi ja suoritetaan mahdollinen voitonjako.

Täysnoppa peliautomaatin Noppapokeri-peli antaa voittoja tavalliseen noppapokeriin ja myös videopokereihin verrattuna turhan nihkeästi. Minimitulos, jolla voitat, on suora. Tällöin voitto on 1:1, eli 20 centin panoksella voitat 20 centtiä. Täyskädellä voitat 2:1, neljällä tai viidellä samalla nopan silmäluvulla voitat panoksen moninkertaisesti. Parhaan voiton antaa viisi kuutosta, jolla voittokerroin on 20-kertainen.

Paras vinkki peliin on aivojen käyttäminen. Nopalla voi tulla vain kuusi eri tulosta, joten todennäköisyyksien laskeminen on helppoa. Esimerkiksi tietyn kahden nopan yhdistelmän todennäköisyys on 1/36 (1/6 * 1/6).

Täysnopan Noppapokerissa voit tuplata voittosi, jos voitot ovat enintään 10 euroa. Nettipeleihin verrattuna voitot ovat vaatimattomat, mutta myös riskit ovat pienemmät.

Täysnoppaa ei enää löydy kaupoista. Ainoa paikka josta peli löytyy on Ray:n varasto ja ehkä Peliautomaattihistoriallisen seuran yksityiset kokoelmat.

Noppapokerista ja pokerinopista voit lukea lisää täältä: Noppapokeri

täysnoppa peliautomaatti